Du er på den danske hjemmeside. Vælg dit land for at se stedspecifikt indhold.
Tilbage til support

Kontakt os

Her finder du information om, hvordan du kan komme i kontakt med os.

Mit Eurocard

Send os en besked via Mit Eurocard

Har du spørgsmål til dit kort? Log ind i Eurocard appen eller Mit Eurocard for at sende en sikker besked.

Eurocard Portal

Send os en besked via Eurocard Portal

Har du som administrator spørgsmål til virksomhedens firmakort? Log ind på Eurocard Portal for at sende os en sikker besked.

Ring til os

Spærre kort: +45-70 301 201

Har du tabt dit kort? Spær det omgående!

Tlf. +45-70 301 201 - døgnet rundt.

Hvis du har mistet dit kort, eller opdager uautoriserede transaktioner på dit kort, skal du altid spærre kortet hurtigst muligt.
Du kan spærre dit kort ved at logge ind med dit NemID på vores app eller via Mit Eurocard.

Spær dit kort i appen

Spær dit kort via Mit kort

Kundeservice

Har du spørgsmål til dit kort, er du altid velkomme til at kontakte os på tlf. 36 73 71 39 (hverdage: 8.30-17.00).

Platinum kundeservice

Har du spørgsmål til dit kort, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 36 73 71 72 (hverdage: 8.30-17.00).

Spørgsmål om ulykkesforsikring

AXA
For spørgsmål om ulykkesforsikring
Tlf. 43 25 53 33

Spørgsmål om vores forsikringer

Tryg forsikring: +45 44 20 44 96

Har du akut behov for hjælp på din rejse ved alvorlig sygdom eller tilskadekomst, skal du kontakte Tryg Alarm, døgnet rundt.

Tryg Alarm: +45 70 22 62 13