Hantera pinkod

Här har vi samlat allt du behöver veta om pinkoden till ditt kort

Vanliga frågor och svar

• Pinkoden till mitt Eurocard är spärrad. Vad ska jag göra?

Om din pinkod är spärrad behöver du inte beställa ett nytt Eurocard. Logga istället in på Eurocard appen/Eurocard Pro appen, välj "Se din pinkod" och din kod kommer att låsas upp.

• Jag har glömt pinkoden till mitt Eurocard. Vad ska jag göra?

Du ska logga in på Eurocard appen/Eurocard Pro appen, där kan du enkelt se pinkoden till ditt Eurocard.

• Kan jag välja egen pinkod?

Ja, med Eurocard kan du själv välja en egen pinkod som är lätt att komma ihåg. När du får ditt kort för första gången kan du kostnadsfritt välja en egen pinkod.

Vill du ändra pinkoden vid ett senare tillfälle kan du enkelt byta din pinkod i en bankomat. Om du inte har möjlighet att ta dig till en bankomat kan du istället beställa hem ett nytt kort (mot en kostnad) och välja en ny pinkod i samband med det. Vi skickar dig därefter ett bekräftelsebrev med information om hur du enkelt väljer en egen pinkod. När du har fått brevet måste du sedan välja din egen pinkod inom 10 dagar.

Support

Kontakta Eurocard

Hittar du inte ditt svar? Tveka inte på att ringa eller skicka e-post till oss så hjälper vi dig.

Eurocard

Med Eurocard-appen får du full kontroll på dina betalningar och kvitton. I appen ser du ditt saldo, transaktioner och fakturor. Här finns en rad funktioner för smartare hantering av dina utgifter. Du kan exempelvis skanna och spara dina papperskvitton med appen.