Våra appar

Här har vi samlat allt du behöver veta om våra appar.

Vilken app ska jag välja?

• Vilken Eurocard-app ska jag välja (Eurocard eller Eurocard Pro)?

Om du har ett privatkort och/eller ett företagskort från Eurocard rekommenderar vi att du kostnadsfritt laddar ned vår Eurocard app. Med appen kan du skanna dina kvitton, se dina fakturor, hålla koll på ditt saldo. pinkod och mycket mera.

Om du har ett mindre företag och behöver berika transaktionsdatan för ert Eurocard företagskort. Då rekommenderar vi dig att ladda ner appen Eurocard Pro. Den är kostnadsfri.

Utläggsrapportering i appen

Utläggshanteraren

Eurocard

Med Eurocard-appen får du full kontroll på dina betalningar och kvitton. I appen ser du ditt saldo, transaktioner och fakturor. Här finns en rad funktioner för smartare hantering av dina utgifter. Du kan exempelvis skanna och spara dina papperskvitton med appen.

Ladda ner appen här:

app-store.png google-play.png

Utläggsrapportering i appen

Gör kvitto-redovisningen enklare

I vår app för företag ser du ditt saldo, transaktioner och fakturor. Här finns en rad funktioner för smartare hantering av dina utgifter. Du kan skanna, spara dina papperskvitton och redovisa dina kvitton när och var du vill. Enkelt och smidigt!