• Start
  • Hvordan ændrer jeg indstillingerne for push notifikationer i appen?

Hvordan ændrer jeg indstillingerne for push notifikationer i appen?

For at ændre indstillingerne for hvilken slags push notifikationer du modtager, skal du logge ind i appen og klikke på tandhjulet øverst til højre.

Herefter kan du vælge om du vil modtage push notifikationer om nye køb, kontobevægelser, køb i anden valuta og anden information.

Husk at du skal give tilladelse til notifikationer inde under indstillingerne på din telefon.

Log ind i appen