• Start
  • Jeg har opdaget ukendte køb pÃ¥ mit kort. Hvad skal jeg gøre?

Jeg har opdaget ukendte køb på mit kort. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du har opdaget uautoriserede køb eller kontanthævninger, skal du hurtigst muligt spærre kortet, sÃ¥ der ikke kan foretages flere transaktioner.

Husk ogsÃ¥ at kontakte politiet og fÃ¥ indgivet en politianmeldelse, hvis kortet er mistet eller stjÃ¥let, og vedhæfte din anmeldelseskvittering i din reklamation til os.

Når du har indsendt din reklamation, får du inden for 10-15 minutter en bekræftelsesmail med et ID-nummer. Det er vigtigt, at du gemmer ID-nummeret, hvis du igen får brug for at kontakte os.

Reklamer over uautoriserede køb eller kontanthævninger