• Start
  • Hvilken Eurocard app skal jeg vælge?

Hvilken Eurocard app skal jeg vælge?

Hvis du har et Eurocard privat og/eller et firmakort, anbefaler vi at du downloader vores gratis Eurocard app. Men app'en kan du scanne dine kvitteringer, se dine fakturaer, tjekke din saldo, se din pin-kode og meget mere. Med Eurocard app'en kan du let tilføje dit kort til Apple Wallet direkte via app'en.

Har du en mindre virksomhed, med et behov for at berige transaktionsdata på Eurocard firmakortet med fx en kommentar/omkostningssted eller lign., så anbefaler vi at du downloader Eurocard Pro app'en. Den er gratis.