Du er på den danske hjemmeside. Vælg dit land for at se stedspecifikt indhold.
Tilbage til support

Virtuelt kort

Her har vi samlet alt, hvad du har brug for at vide om virtuelt kort.

Svar på oftest stillede spørgsmål

Hvordan skifter vi administrator af et virtuelt kort?

For at skifte administrator for et virtuelt kort, skal du udfylde og sende blanketten nedenfor.

Skifte administrator (PDF)

Kan vi bruge virtuelle kort til vores tilbagevendende betalinger som fx annoncering på Facebook og Google?

Ja, virtuelle kort er en god løsning til håndtering af tilbagevendende betalinger.

Vi har i dag mulighed for at limitere vores firmakort, kan vi gøre det samme på vores virtuelle kort?

Ja, hvis I har modulet fleksibel limitering i Eurocard Portal, kan I også limitere virtuelle kort. Har I ikke adgang til tjenesten, kan I kontakte os for yderligere oplysninger.

Vi har mistet kortoplysningerne. Hvad skal vi gøre?

Hvis du er administrator af det virtuelle kort, kan du kontakte os, så hjælper vi dig.

Har virksomheden adgang til Eurocard Portal, kan I selv spærre kortet og bestille et nyt.

Log ind

Jeg har mistet mit kunde-ID, hvordan får jeg et nyt?

Hvis du har registreret dit personnummer, behøver du ikke et kunde-ID. Så logger du ind i Eurocard app'en med MitID, hvor du kan se køb og fakturaer.

Har du kun registreret en fødselsdato, skal du kontakte os, så sender vi dig oplysningerne igen.

Har virksomheden adgang til Eurocard Portal kan I logge ind og finde oplysningerne under oplysninger om kortindehaver (i feltet personnummer).

Log ind

Vi har ansøgt om et virtuel kort, men har ikke modtaget kortoplysningerne?

Kontakt os, så hjælper vi dig.

Hvorfor kræves der en administrator til et virtuelt kort? Kan vi ikke have kortet uden at koble det til en specifik person?

Der kræves en fysisk person (administrator) til at administrere kortet. Administratoren har ansvaret for kortoplysningerne og som efter behov kan godkende køb.

Kan vi have flere administratorer til et og samme virtuelle kort?

Nej, der kan kun være en administrator per virtuelt kort. Har I behov for flere kort, anbefaler vi at ansøger om yderligere virtuelle kort, fx et kort per afdeling.

Hvordan kan vi se transaktionerne og saldoen på et virtuelt kort?

Som administrator af kortet bruger du Eurocard-appen til at se alle transaktioner og saldoen.

Du kan nemt logge ind i appen med MitID. Har du ikke noget personnummer,bruger du dit kunde-ID, som du har fået af os, i forbindelse med at du ansøgte om kortet.

Har virksomheden adgang til Eurocard Portal, kan I selv finde oplysningerne her.

Log ind

Hvad er forskellen på et virtuelt kort og en Single-Use Account?

Begge tjenester er virtuelle kort, som du kan handle med på nettet uden der er tilknyttet et fysisk kort. Forskellen er, at du med et virtuelt kort bruger samme kortoplysninger, hver gang du foretager et køb, mens der med en Single-Use Account genereres kortoplysningerne til engangsbrug.

Kontakt os, hvis du er interesseret i en Single-Use Account.

Priser og vilkår

Ansøgning

Virtuelt kort

Glem plastic-kortet

Foretager medarbejderne i din virksomhed ofte mindre køb online, som fx flybilletter eller annoncer på Google og Facebook? Eurocard Purchasing account er et virtuelt kort, og det betyder, at de ansatte undgår at betale med deres egne kort, når de handler på nettet.

Firmaløsninger

Kontakt Eurocard

Ønsker du hjælp til at finde den bedste løsning til din virksomhed? Kontakt os - vi sidder klar til at hjælpe.