• Start
  • Hvordan aktiverer jeg mit kort?

Hvordan aktiverer jeg mit kort?

Du kan aktivere dit kort i Eurocard appen eller via Mit Eurocard.

I appen aktiverer du kortet under fanen "Mit Kort", derefter trykker du pÃ¥ "Aktiver" som ses øverst oppe.

NÃ¥r du har aktiveret dit kort i appen er du klar til at handle online, sÃ¥fremt du skal benytte den kontaktløse funktion skal denne aktiveres ved at indsætte kortet i en terminal og indtaste din pin.

Du kan tilføje kortet til Apple Pay eller Samsung Pay uden aktivering.

Du kan også aktivere dit kort ved at foretage et køb med chip og pinkode.