Våra appar

Här har vi samlat allt du behöver veta om våra appar.

Vilken app ska jag välja?

• Vilken Eurocard-app ska jag välja (Eurocard eller Eurocard Pro)?

Vi rekommenderar kunder med Eurocard privatkort att använda den vanliga Eurocard-appen.

Om du har ett företagskort och vill använda tjänsten utläggsrapportering i appen rekommenderar vi att du laddar ned Eurocard Pro-appen. Där kan du lägga till mer information om dina transaktioner och redovisa dina utlägg.

Om du har ett företagskort och du inte har behov av att rapportera dina utgifter via appen, rekommenderar vi att du laddar ned appen Eurocard.

I båda apparna kan du se dina fakturor, saldo, pinkod och mycket mer.

Ladda ner appen Eurocard Pro

app-store.png google-play.png

Ladda ner appen Eurocard

app-store.png google-play.png

Eurocard

Med Eurocard-appen får du full kontroll på dina betalningar och kvitton. I appen ser du ditt saldo, transaktioner och fakturor. Här finns en rad funktioner för smartare hantering av dina utgifter. Du kan exempelvis skanna och spara dina papperskvitton med appen.

Ladda ner appen här:

app-store.png google-play.png

Eurocard Pro

I vår app för företag ser du ditt saldo, transaktioner och fakturor. Här finns en rad funktioner för smartare hantering av dina utgifter. Du kan skanna, spara dina papperskvitton och redovisa dina kvitton när och var du vill. Enkelt och smidigt!