Våra appar

Här har vi samlat allt du behöver veta om våra appar.

Vilken app ska jag välja?

• Vilken Eurocard-app ska jag välja (Eurocard eller Eurocard Pro)?

Vi rekommenderar kunder med Eurocard företagskort att använda Eurocard Pro-appen och kunder med Eurocard privatkort att använda den vanliga Eurocard-appen. Båda apparna är kostnadsfria att ladda ned. I våra appar kan du sköta de vanliga funktionerna för ditt kort, som att se ditt saldo och dina köp, se dina fakturor, ändra köpinställningar på ditt kort samt spärra ditt kort vid förlust.

Båda apparna stödjer även möjligheten att skanna kvitton och spara dessa på respektive köp. I Eurocard Pro-appen finns utöver dessa funktioner en valfri betaltjänst för kunder med företagskort, där användaren kan skicka sina utläggsrapporter och kvitton digitalt till sin chef eller sin revisor.

Eurocard

Med Eurocard-appen får du full kontroll på dina betalningar och kvitton. I appen ser du ditt saldo, transaktioner och fakturor. Här finns en rad funktioner för smartare hantering av dina utgifter. Du kan exempelvis skanna och spara dina papperskvitton med appen.

Ladda ner appen här:

app-store.png google-play.png

Eurocard Pro

I vår app för företag ser du ditt saldo, transaktioner och fakturor. Här finns en rad funktioner för smartare hantering av dina utgifter. Du kan skanna, spara dina papperskvitton och redovisa dina kvitton när och var du vill. Enkelt och smidigt!