Coronavirus – har du brug for hjælp i forbindelse med dine tjeneste?
Firma     Privat

Tilbage til support

Administrer pin-kode

Her har vi samlet alt du har brug for at vide om pin-koden til dit Eurocard.

Ofte stillede spørgsmål og svar

• Min pin-kode er spærret. Hvad skal jeg gøre?

Hvis din pin-kode er spærret, så behøver du ikke at bestille et nyt kort. Ring til kundeservice, så hjælper vi dig. Sørg for, at du har dit kort inden for rækkevidde, når du ringer.

OBS! Af sikkerhedsmæssige årsager tager vi ikke imod kortinformation via e-mail.

• Jeg har glemt min pin-kode

Har du glemt din pin-kode, kan du se den ved at logge ind på Mit Eurocard. For at se din kode skal du identificere dig med NemID. Har du fået spærret dit kort pga. for mange forsøg, skal du kontakte os.

• Kan jeg vælge min egen pin-kode?

Ja, med Eurocard kan du selv vælge en ny pin-kode, som du let kan huske.

For at kunne vælge din egen pin-kode, skal du ringe til kundeservice. Sørg for, at du har dit kort inden for rækkevidde, når du ringer.

OBS! Af sikkerhedsmæssige årsager tager vi ikke imod kortinformation via e-mail.

Vi sender dig derefter et bekræftelsesbrev med information om, hvordan du enkelt vælger din egen kode. Når du har modtaget brevet, skal du vælge din egen pin-kode inden 10 dage.

Kundesupport

Kontakt Eurocard

Fandt du ikke, hvad du søgte? Tøv ikke med at ringe eller send en e-mail til os, så hjælper vi dig.

Log ind

Mit Eurocard

Ved at logge ind på Mit Eurocard kan du blandt andet se din saldo, dine køb, alle dine fakturaer og kvitteringer.