Administrer pin-kode

Her har vi samlet alt du har brug for at vide om pin-koden til dit kort

Svar på oftest stillede spørgsmål

• Pin-koden til mit Eurocard er spærret. Hvad skal jeg gøre?

Du behøver ikke bestille et nyt Eurocard, hvis din pin-kode er spærret. Log istedet ind i Eurocard app'en/Eurocard Pro app'en og vælg "Se din pin-kode", og koden bliver låst op.

• Jeg har glemt pin-koden til mit Eurocard. Hvad skal jeg gøre?

Du skal logge ind i Eurocard app'en/Eurocard Pro app'en, der kan du let se pin-koden til dit Eurocard .

• Kan jeg vælge min egen pin-kode?

Ja, med Eurocard kan du selv vælge en ny pin-kode, som du let kan huske. For at kunne vælge din egen pin-kode, skal du kontakte oss. Sørg for, at du har dit kort inden for rækkevidde, når du ringer.

Vi sender dig derefter et bekræftelsesbrev med information om, hvordan du enkelt vælger din egen kode. Når du har modtaget brevet, skal du vælge din egen pin-kode inden 10 dage.

Support

Kontakt Eurocard

Fandt du ikke, hvad du søgte? Tøv ikke med at ringe eller send en e-mail til os, så hjælper vi dig.

Eurocard

Med Eurocard-appen får du fuld kontrol over dine køb og kvitteringer. I appen kan du se saldo, transaktioner og fakturaer. Her findes en række funktioner for lettere håndtering af dine udlæg. Du kan fx scanne med appen og dermed slippe for at holde styr på papirkvitteringer.

Download appen her:

app-store.png google-play.png