Eurocard Portal

Her har vi samlet alt, hvad du har brug for at vide om Eurocard Portal

Svar på oftest stillede spørgsmål

• Hvad er Eurocard Portal?

Eurocard Portal er vores webbaserede værktøj, der hjælper dig med at få fuld kontrol over indkøb og udgifter. Det er et brugervenligt administrationsværktøj, der giver dig overblik over virksomhedens kort og konti samt fakturaer og transaktioner.

I tillæg hertil kan man ansøge om nye kort og stoppe kort, der ikke skal anvendes mere fx hvis en medarbejder stopper.

• Hvordan ansøger vi om Eurocard Portal til flere selskaber?

Du skal via linket nedenfor udfylde en ansøgning for hvert selskab.

Ansøgning om Eurocard Portal (pdf)

• Hvordan tilføjer vi flere administratorer til Eurocard Portal?

Du ansøger om adgang for yderligere administratorer ved at udfylde Eurocard Portal ansøgningen.

Ansøgning om Eurocard Portal (pdf)

• Hvordan logger jeg ind på Eurocard Portal?

I udgangspunktet anbefaler vi, at man logger ind med NemID eller NemID Erhverv.

Men foretrækker du at logge ind med engangskode, som du modtager via sms. og har du fået nyt mobilnummer, så skal du kontakte os for at få det ændret.

• Er virksomhedens fakturaer tilgængelige i Eurocard Portal?

Ja, alle virksomhedens fakturaer er tilgængelige, og du finder dem under "kontoaktiviteter". Fakturaer opbevares i et år.

Fakturaer for norske kort og konti er i øjeblikket ikke tilgængelige, men vil blive lanceret i nær fremtid.

Log ind

• Hvordan ændrer jeg som administrator en adresse eller et telefonnummer på en kortindehaver?

Du kan ikke ændre en adresse eller et mobilnummer på en kortindehaver af sikkerhedsmæssige årsager. Du skal bede kortindehaveren om at opdatere sine personlige oplysninger i Eurocard app'en eller ved at logge ind på Mit Eurocard.

Hvis dette ikke er muligt, skal du kontakte os. Du bedes bruge kontaktformularen i Eurocard Portal og give følgende oplysninger:

• kontraktnummer
    • navn på kortindehaver
    • den nye adresse og/eller mobilnummer

Log ind

• Kan vi ansøge om et virtuelt kort i Eurocard Portal?

Nej, det er desværre ikke muligt at ansøge om et virtuelt kort i Eurocard Portal.

Læs mere og ansøg om et virtuelt kort her

• Har vi adgang til en liste over kortindehavere i Eurocard Portal?

Ja, lister over kortindehavere er tilgængelige på kontoniveau.

Log ind

• Vi ønsker at flytte et kort til en anden aftale eller afdeling. Hvordan gør vi det?

Hvis et kort skal flyttes fra en konto til anden inden for det samme CVR-nummer, skal du kontakte os via kontaktformularen i Eurocard Portal, og så hjælper vi dig.

Et kort kan ikke flyttes mellem forskellige CVR-numre. I så fald skal så udfylde en ny ansøgning i Eurocard Portal og lukke det gamle kort.

Log ind

• Vi har adgang til modulet fleksibel limitering – hvordan fungerer det?

Med fleksibel limitering kan du:

• indsætte en limitering på kontoen på beløb, geografi og/eller branche – limiteringen vil omfatte alle kort tilknyttet kontoen,
    • fastsætte individuelle limiteringer på det enkelte kort på beløb, geografi og/eller branche.

Du kan læse mere om fleksibel limitering her (PDF på engelsk

• Hvordan annulerer jeg min adgang til Eurocard Portal?

For at annullere din adgang, skal du kontakte os.

Priser og vilkår

Ansøgning

Firmaløsninger

Kontakt Eurocard

Ønsker du hjælp til at finde den bedste løsning til din virksomhed? Kontakt os - vi sidder klar til at hjælpe.

Eurocard Portal

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om dine firmaløsninger, log ind på Eurocard Portal og send os en besked.

Kundservice