• Start
  • Jeg har mistet min enhed, som jeg har Apple Pay pÃ¥, hvad gør jeg?

Jeg har mistet min enhed, som jeg har Apple Pay på, hvad gør jeg?

Du kan selv spærre den enhed, du har mistet ved at logge ind pÃ¥ siden "Find min iPhone" og markere enheden som "mistet". SÃ¥ spærres muligheden for at betale med Apple Pay pÃ¥ denne enhed.

Log ind på Find min iPhone

Du kan også ringe til os, hvis du vil have hjælp til at fjerne kortet fra den enhed som du har mistet.