Coronavirus – har du brug for hjælp i forbindelse med dine tjeneste?
Firma     Privat

Tilbage til support

Kom i gang med kortet

Her har vi samlet alt du har brug for at vide, inden du tager dit Eurocard i brug.

Ofte stillede spørgsmål og svar

• Hvor accepteres Eurocard?

Eurocard er koblet til Mastercard, hvilket betyder, at kortet kan bruges i hele verden. Vil du være helt sikker på om kortet accepteres og om du kan hæve kontanter på din destination? Søg på mastercard.com efter kontantautomater, som accepterer Eurocard.

• Hvad skal jeg være opmærksom på med hensyn til kortsikkerhed?

Her følger en række sikkerhedstips:

• Behandl dit kort som den værdigenstand, det er.
    • Vær ekstra opmærksom, hvis nogen forsøger at fange din opmærksomhed i en butik eller ved en kontantautomat.
    • Del aldrig din pin-kode med andre.
    • Kontroller altid beløbet, inden du godkender et køb. Når du indtaster din pin-kode, godkender du samtidig beløbet.
    • Kontroller, at beløbet på bonen er det samme som på din kvittering.

Taber du dit kort, så spær det hurtigst muligt! Du kan spærre kortet døgnet rundt på +45-70 301 201.

• Kan jeg vælge min egen pinkode?

Ja, med Eurocard kan du selv vælge en ny pinkode, som du let kan huske.

For at kunne vælge din egen pin-kode, skal du ringe til kundeservice. Sørg for, at du har dit kort inden for rækkevidde, når du ringer.

OBS! Af sikkerhedsmæssige årsager tager vi ikke imod kortinformation via e-mail.

Vi sender dig derefter et bekræftelsesbrev med information om, hvordan du enkelt vælger din egen kode. Når du har modtaget brevet, skal du vælge din egen pin-kode inden 10 dage.

Kundesupport

Kontakt Eurocard

Fandt du ikke, hvad du søgte? Tøv ikke med at ringe eller send en e-mail til os, så hjælper vi dig.

Log ind

Mit Eurocard

Ved at logge ind på Mit Eurocard kan du blandt andet se din saldo, dine køb, alle dine fakturaer og kvitteringer.