Udlæghåndteringsmodul

Her har vi samlet alt, hvad du har brug for at vide om udlæghåndteringsmodul.

Svar på oftest stillede spørgsmål

• Hvad er udlægshåndteringsmodulet?

I udlægshåndteringsmodulet kan:

• Kortindehaveren enkelt rapportere og gemme sine kvitteringer digitalt
    • Lederen kan hurtigt godkende udlæg
    • Controlleren kan med et enkelt klik eksportere udlæg til økonomisystemet.

Håndtering af udlæg bliver enklere for alle involverede.

• Passer udlægshåndteringsmodulet til os?

Udlægshåndteringsmodulet er perfekt for små virksomheder, hvor de ansatte stadig skal jagte forsvundne kvitteringer, lave besværlige udlægsrapporter og virksomheden skal refundere udlæg. Opgaver, der betyder ekstra arbejde for alle involverede.

• Fungerer udlægshåndteringsmodulet med vores økonomisystem?

Ja systemet kan kobles til de fleste økonomisystemer. Eurocard har direkte integration med E-conomic FortNox og vores CSV-eksporteringer fungerer også fint.

• I hvilke lande er udlægshåndteringsmodulet tilgængeligt?

Tjenesten fungerer i dag i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

• Hvem kan håndtere udlæggene, og hvilke rettigheder har de?

I forbindelse med bestilling af udlægshåndteringsmodulet bestemmer virksomheden, hvem der skal administrere systemet. Personen får automatisk alle rettigheder og kan oprette andre administratorer, godkende og afvise udlæg samt eksportere udlæg til økonomisystemet. Dette kan ændres ved behov.

I udlægshåndteringsmodulet kan en eller flere brugere med forskellige rettigheder tilføjes:

• Administrator - kan ændre indstillinger og tilføje nye brugere.
    • Leder - kan godkende eller afvise udlæg.
    • Controller - kan eksportere godkendte udlæg til virksomhedens økonomisystem.
  • Hvordan håndterer de ansatte deres udlæg?

Alle ansatte skal downloade Eurocard Pro app'en, hvor de enkelt kan se deres udlæg og kan koble eller scanne papirkvitteringer samt tilføje information til udlæggene.

Guides / vejledninger

Priser og vilkår

Udlæghåndteringsmodul

Effektiv håndtering af udlæg

Vælg vores udlægshånteringsmodul, når virksomheden ønsker en digital løsning fra betaling til bogføring.

Firmaløsninger

Kontakt Eurocard

Ønsker du hjælp til at finde den bedste løsning til din virksomhed? Kontakt os - vi sidder klar til at hjælpe.