Vores apps

Her har vi samlet alt, du bør vide om vores apps.

Hvilken app skal jeg vælge?

• Hvilken Eurocard app skal jeg vælge ( Eurocard app eller Eurocard Pro app)?

Hvis du har et privat og/eller et Eurocard firmakort, anbefaler vi at du downloader vores gratis Eurocard app. Men app'en kan du scanne dine kvitteringer, se dine fakturaer, tjekke din saldo, se din pin-kode og meget mere.

Har du en mindre virksomhed, med et behov for at berige transaktionsdata på Eurocard firmakortet med fx en kommentar/omkostningssted eller lign., så anbefaler vi at du downloader Eurocard Pro-app´en. Den er gratis.

Udlægsrapportering i app'en

Udlægshåndtering

Eurocard

Med Eurocard-appen får du fuld kontrol over dine køb og kvitteringer. I appen kan du se saldo, transaktioner og fakturaer. Her findes en række funktioner for lettere håndtering af dine udlæg. Du kan fx scanne med appen og dermed slippe for at holde styr på papirkvitteringer.

Download appen her:

app-store.png google-play.png

Udlægsrapportering i app’en

Enkelt at lave udlægs-rapporter

Med Eurocard Pro app'en kan du vælge at sende dine udlægsrapporter sammen med digitale kvitteringer til din leder eller bogholder. Den enkelte udlægsrapport med kvittering vises i oversigten i vores web-værktøj og kan derfra downloades til en pc.