Coronavirus – har du brug for hjælp i forbindelse med dine tjeneste?
Firma     Privat

Tilbage til support

Vores apps

Her har vi samlet alt, du bør vide om vores apps.

Hvilken app skal jeg vælge?

• Hvilken Eurocard app skal jeg vælge ( Eurocard app eller Eurocard Pro app)?

Vi anbefaler, at folk med Eurocard firmakort benytter Eurocard Pro app’en, og dem med Eurocard privatkort benytter den almindelige Eurocard-app. Begge vores apps koster intet at downloade.

I begge apps kan du benytte de sædvanlige funktioner dit kort, fx

• se din saldo og dine køb
    • se dine fakturaer
    • ændre dine købsindstillinger på dit kort
    • se din pin-kode
    • spærre dit kort

Begge apps understøtter også muligheden for at scanne kvitteringer og gemme dem på respektive køb. Ud over disse funktioner tilbyder Eurocard Pro app’en en valgfri betalingstjeneste for dem, der har firmakort, hvor du kan sende udlægsrapporter og kvitteringer digitalt til deres chef eller revisor. Denne service koster DKK 35,- pr. måned for kortholderne.

Eurocard

Med Eurocard-appen får du fuld kontrol over dine køb og kvitteringer. I appen kan du se saldo, transaktioner og fakturaer. Her findes en række funktioner for lettere håndtering af dine udlæg. Du kan fx scanne med appen og dermed slippe for at holde styr på papirkvitteringer.

Download appen her:

app-store.png google-play.png

Eurocard Pro

I vores app for virksomheder kan du se saldo, transaktioner og fakturaer. Her findes en række funktioner for lettere håndtering af dine udlæg. Du kan også scanne, gemme dine papirkvitteringer og rapportere udlæg, når du vil. Enkelt og ligetil!

Download appen her:

app-store.png google-play.png