• Start
  • Hvordan kan jeg se, hvilke kort jeg har føjet til Apple Pay?

Hvordan kan jeg se, hvilke kort jeg har føjet til Apple Pay?

Du kan se, hvilke kort du har føjet til en specifik enhed ved at Ã¥bne appen Wallet pÃ¥ den aktuelle enhed.

Hvis du ikke har enheden tilgængelig, kan du i stedet logge ind med dit Apple ID i en browser. Herefter skal du vælge en specifik enhed for at se hvilke kort, der findes registreret på den valgte enhed.

Log ind med dit Apple ID her