Reiseforsikringen din kan dekke avbestilling eller ombooking av reise til steder der UD har utstedt reiseråd.
Bedrift     Privat

Tilbake til support

Appene våre

Her har vi samlet alt du trenger å vite om våre apper.

Hvilken app skal jeg velge

• Hvilken Eurocard-app skal jeg velge? (Eurocard eller Eurocard Pro)

Har du Eurocard firmakort anbefaler vi deg å bruke Eurocard Pro-appen, og har du privatkort bør du bruke Eurocard-appen. Ingen av appene koster noe å laste ned. I begge appene kan du bruke vanlige funksjoner som for eksempel; se saldoen og kjøpene dine, se fakturaer, endre kjøpsinnstillinger på kortet ditt, se PIN-koden og sperre kortet ved tap. Med begge appene kan du skanne kvitteringer og lagre dem sammen med det aktuelle kjøpet. Eurocard Pro-appen tilbyr også en valgfri tjeneste for deg med firmakort hvor du kan sende utleggsrapporter og kvitteringer digitalt til leder eller controller. Tjenesten koster kr 75 per måned per kortholder.

Eurocard

Med Eurocard-appen får du full oversikt over betalingene og kvitteringene dine. Der finner du saldoen din, transaksjoner og fakturaer. Appen har også en rekke funksjoner for smartere håndtering av utgiftene dine. Du kan for eksempel skanne og lagre papirkvitteringer med appen.

Last ned appen her:

app-store.png google-play.png

Eurocard Pro

I appen vår for mindre bedrifter, ser du saldoen, transaksjoner og fakturaer. Her er det en rekke funksjoner for smartere håndtering av utgifter. Du kan skanne og lagre papirkvitteringer, og rapportere utlegg med digitale kvitteringer når og hvor du vil. Enkelt og effektivt!

Last ned appen her:

app-store.png google-play.png