Appene våre

Her har vi samlet alt du trenger å vite om våre apper.

Hvilken app skal jeg velge

• Hvilken Eurocard-app skal jeg velge? (Eurocard eller Eurocard Pro)

Hvis du har et privat og/eller Eurocard firmakort, anbefaler vi at laster ned Eurocard-appen. Den koster ingenting å laste ned. Med appen kan du laste opp kvitteringer, se fakturaene dine, sjekke saldo, se PIN-koden din og mye mer.

Har du en liten bedrift og trenger å berike transaksjonsdata på ditt Eurocard firmakort med for eksempel en kommentar/kostnadsted eller lignende, så anbefaler vi at du laster ned Eurocard Pro-appen. Den koster ingenting.

Utleggsrapportering i appen

Utleggshåndtereren

Eurocard

Med Eurocard-appen får du full oversikt over betalingene og kvitteringene dine. Der finner du saldoen din, transaksjoner og fakturaer. Appen har også en rekke funksjoner for smartere håndtering av utgiftene dine. Du kan for eksempel skanne og lagre papirkvitteringer med appen.

Last ned appen her:

app-store.png google-play.png

Utleggsrapportering i appen

Enkelt å skrive utleggs-rapporter

Med Eurocard Pro-appen kan du velge å sende utleggsrapportene dine sammen med kvitteringene digitalt til din leder eller regnskapsfører. Utleggsrapporten og kvitteringen vises oversiktlig i nettverktøyet, og kan lastes ned til en datamaskin.