• Start
  • Hvilken Eurocard-app skal jeg velge?

Hvilken Eurocard-app skal jeg velge?

Hvis du har et privat og/eller Eurocard firmakort, anbefaler vi at laster ned Eurocard-appen. Den koster ingenting å laste ned. Med appen kan du laste opp kvitteringer, se fakturaene dine, sjekke saldo, se PIN-koden din og mye mer. Med Eurocard-appen kan du dessuten enkelt legge til ditt kort i Apple Wallet direkte via appen.

Har du en liten bedrift og trenger å berike transaksjonsdata på ditt Eurocard firmakort med for eksempel en kommentar/kostnadsted eller lignende, så anbefaler vi at du laster ned Eurocard Pro-appen. Den koster ingenting.