• Start
  • Jeg delbetaler i dag og ønsker å gjøre en ekstra innbetaling, hvordan gjør jeg det?

Jeg delbetaler i dag og ønsker å gjøre en ekstra innbetaling, hvordan gjør jeg det?

Dersom du ønsker å gjøre en ekstra innbetaling på ditt kort, kan du benytte samme KID og kontonummer som på din siste innbetaling eller siste faktura. Du finner samme informasjon ved å klikke på "Fakturaer" i menyraden. Der finner du både KID og kontonummer på seneste faktura.