Reiseforsikringen din kan dekke avbestilling eller ombooking av reise til steder der UD har utstedt reiseråd.
Bedrift     Privat

Tilbake til support

Kom i gang med kortet ditt

Her har vi samlet alt du trenger å vite før du begynner å bruke ditt Eurocard.

Svar på vanlige spørsmål

• Hvor kan jeg bruke Eurocard?

Eurocard er koblet til Mastercard, og aksepteres over hele verden.

Er du likevel usikker på om kortet aksepteres eller om du kan ta ut kontanter på din destinasjon? Søk på mastercard.com etter minibanker som tar Eurocard.

• Hva skal jeg tenke på når det gjelder sikkerheten i forbindelse med kortet mitt?

Her er noen punkter det er lurt å ha i tankene når du handler med kort på nettet:

• Behandle alltid kortet ditt som den verdigjenstanden det er
    • Vær særlig forsiktig med kortet hvis noen krever oppmerksomheten din på en påtrengende måte, for eksempel på et marked eller ved en minibank
    • Gi aldri fra deg PIN-koden din til andre
    • Kontroller alltid beløpet før du godkjenner et kjøp. Når du har tastet inn PIN-koden din, har du godkjent kjøpet
    • Når du får fakturaen, må du kontrollere at beløpene stemmer med kvitteringene dine.

Hvis du mister kortet, må du sperre det umiddelbart! Ring +47 21 01 50 40 (åpen hele døgnet).

• Kan jeg velge egen PIN-kode?

Ja, med Eurocard kan du velge din egen PIN-kode som er lett å huske.

Ring kundeservice og be om å få velge egen PIN-kode. Ha ditt kort tilgjengelig når du ringer.

OBS! Av sikkerhetsmessige grunner tar vi ikke i mot kortinformasjon via e-post.

Du vil motta et brev i posten hvor du får mulighet til å velge din egen PIN-kode. Dette må gjøres innen 10 dager.

Kundeservice