PIN-koden din

Her har vi samlet alt du trenger å vite om PIN-koden på kortet ditt.

Svar på vanlige spørsmål

• PIN-koden til mitt Eurocard er sperret. Hva gjør jeg?

Du trenger ikke å bestille et nytt Eurocard selv om PIN-koden din er sperret. Bare logg inn i Eurocard-appen/Eurocard Pro-appen, velg "Se din PIN-kode" og koden låses opp.

• Jeg har glemt PIN-koden til mitt Eurocard. Hva gjør jeg?

Du kan se PIN-koden din ved å logge inn i Eurocard-appen/Eurocard Pro-appen.

• Kan jeg velge egen PIN-kode?

Ja, med Eurocard kan du velge din egen PIN-kode som er lett å huske. Kontakt kundeservice og be om å få velge egen PIN-kode. Ha kortet ditt tilgjengelig når du ringer.

Du vil motta et brev i posten hvor du får mulighet til å velge din egen PIN-kode. Dette må gjøres innen 10 dager.

Support