Reiseforsikringen din kan dekke avbestilling eller ombooking av reise til steder der UD har utstedt reiseråd.
Bedrift     Privat

Tilbake til support

PIN-koden din

Her har vi samlet alt du trenger å vite om PIN-koden på kortet ditt.

Svar på vanlige spørsmål

• Min PIN-kode er sperret. Hva gjør jeg?

Hvis din Eurocard PIN-kode er sperret, trenger du ikke å bestille nytt kort. Ring kundeservice så hjelper vi deg. Ha kortet ditt tilgjengelig når du ringer.

OBS! Av sikkerhetsmessige grunner tar vi ikke i mot kortinformasjon via e-post.

• Jeg har glemt PIN-koden min

Har du glemt PIN-koden din, kan du enkelt se koden din ved å logge inn på Mitt Eurocard. Få tilgang til PIN-koden din ved å identifisere deg med BankID. Har du allerede fått sperret koden pga for mange forsøk? Kontakt oss for å låse opp glemt PIN-kode.

• Kan jeg velge egen PIN-kode?

Ja, med Eurocard kan du velge din egen PIN-kode som er lett å huske.

Ring kundeservice og be om å få velge egen PIN-kode. Ha kortet ditt tilgjengelig når du ringer.

OBS! Av sikkerhetsmessige grunner tar vi ikke i mot kortinformasjon via e-post.

Du vil motta et brev i posten hvor du får mulighet til å velge din egen PIN-kode. Dette må gjøres innen 10 dager.

Kundeservice